Introduction TOEFL
TOEFL is an English examination that tests your knowledge of academic
English in four key areas: reading, listening, writing and speaking. Vocabulary
and grammar knowledge are also tested, but indirectly.
TOEFL stands for Test of English as a Foreign Of Language. TOEFL is the
standardization of English language
skills in writing a person
who covers four
aspects of mastery: Listening, Writing and
Reading.
Function TOEFL
a. Academic test is used for educational purposes, research or related academic activities abroad, or in Indonesia. To graduate, usually a minimum value is 550, whereas for S1 is 500
b. General is generally used for the purpose of employment, promotion or work assignments. Many companies that install the default English employees with notice TOEFL score - his. Generally, a minimum TOEFL score is 500 for standard promotion.
a. Academic test is used for educational purposes, research or related academic activities abroad, or in Indonesia. To graduate, usually a minimum value is 550, whereas for S1 is 500
b. General is generally used for the purpose of employment, promotion or work assignments. Many companies that install the default English employees with notice TOEFL score - his. Generally, a minimum TOEFL score is 500 for standard promotion.
Test TOEFL
1. I had finished cleaning the house when my friends
arrived. this sentence means that ....
A. We were cleaning the house
together
B. My friends did not see me cleaning the house
C. My friends came before i started cleaning the house
D. I stopped cleaning the house after my friends had
come
Answer : B
2. Dedi : "Arya, how do you inspec in our new criminals?"
Arya :" I had the special
agent......."
A. Investigate
B. Investigated
C. Investigater
D. Investigates
Answer : A
3. Every student.... wear uniform in flag ceremony.
A. Will
B. Shoul
C. Must
D. May
Answer : C
4. The new emploees are furious .. the news about their delayed salary.
A. Receiving
B. Received
C. To receive
D. Receive
Answer : A
5. .... Airlangga University has a well-respected medical school.
A. As university
B. As public university
C. As the university
D. As a public university
Answer : D
6. The swimming instructor came... if the apartment was still available.
A. to see
B. seeing
C. saw
D. for seeing
Answer : A
7. The chairwoman requested that ....
A. the participants studied more careful the
problem.
B. the participants study the problem more carefully.
C. the participants studied the problem with
more careful.
D. the problem be studied more carefully.
Answer : B
8. Unlike the earth, which rotates once every twenty-four hours ... once
every ten hours.
A. the rotation of Jupiter
B. Jupiter rotates
C. Jupiter rotation
D. Jupiter rotate
Answer : B
9. Jackson,... capital of Mississippi, is the largest city in the state.
A. the
B. it is the
C. is the
D. where the
Answer : A
10. The various types of bacteria are classified according to...shapes.
A. whose
B. how they are
C. have
D. their
Answer : D
Sumber:
Tidak ada komentar:
Posting Komentar