Selasa, 24 Maret 2015

TOEFL


Introduction TOEFL
TOEFL is an English examination that tests your knowledge of academic English in four key areas: reading, listening, writing and speaking. Vocabulary and grammar knowledge are also tested, but indirectly. 

TOEFL stands for Test of English as a Foreign Of Language. TOEFL is the standardization of English language skills in writing a person who covers four aspects of mastery: Listening, Writing and Reading.

Function TOEFL
a. Academic test is used for educational purposes, research or related academic activities abroad, or in Indonesia. To graduate, usually a minimum value is 550, whereas for S1 is 500

b. General is generally used for the purpose of employment, promotion or work assignments. Many companies that install the default English employees with notice TOEFL score - his. Generally, a minimum TOEFL score is 500 for standard promotion.

Test TOEFL
1. I had finished cleaning the house when my friends arrived. this sentence means that ....
A. We were cleaning the house together
B. My friends did not see me cleaning the house
C. My friends came before i started cleaning the house
D. I stopped cleaning the house after my friends had come

Answer : B

2. Dedi : "Arya, how do you inspec in our new criminals?"
Arya  :" I had the special agent......."
A. Investigate
B. Investigated
C. Investigater
D. Investigates

Answer : A

3. Every student.... wear uniform in flag ceremony.
A. Will
B. Shoul
C. Must
D. May

Answer : C

4. The new emploees are furious .. the news about their delayed salary.
A. Receiving
B. Received
C. To receive
D. Receive

Answer : A

5. .... Airlangga University has a well-respected medical school.
A. As university
B. As public university
C. As the university
D. As a public university

Answer : D

6. The swimming instructor came... if the apartment was still available.
A. to see
B. seeing
C. saw
D. for seeing

Answer : A

7. The chairwoman requested that ....
 A. the participants studied more careful the problem.
      B. the participants study the problem more carefully.
      C. the participants studied  the problem with more careful.
      D. the problem be studied more carefully.

Answer : B

8. Unlike the earth, which rotates once every twenty-four hours ... once every ten hours.
      A. the rotation of Jupiter
      B. Jupiter rotates
      C. Jupiter rotation
      D. Jupiter rotate

Answer : B

9. Jackson,... capital of Mississippi, is the largest city in the state.
      A. the
      B. it is the
      C. is the
      D. where the

Answer : A

10. The various types of bacteria are classified according to...shapes.
      A. whose
      B. how they are
      C. have
      D. their

Answer : D


Sumber:







Kamis, 19 Maret 2015

My Autobiography



            My name is Nur Azmi Lubis I always called Azmi and Ami. I was born in Medan on April 11, 1994. I am the second of three siblings. I live in the  PT. Perkebunan Nusantara IV Unit Persero Kebun Tonduhan. My name was has a meaning which means “Light Ideals” I have a nature that is easy to get along with, I'm very happy if I was close to my friends. My hobbies Watch Movies, listening to music, shopping, sightseeing and reading. My favorite food is seafood and my favorite drink is water, milk, sweet iced tea and juice. And I prefer to eat fruits rather than a snack.

            I start to attend school from the time I was 4 years old. When it is, I start school in kindergarten Harapan Ibu. Only 2 years old: 1 year and 1-year kindergarten A kindergarten B again, then I entered in the State Primary School 091518 Land of Java, close to where I live. 6 years I learned in elementary school, then I go to school with a higher level of 2000-2006 is Madrasah Tsanawiyah PP. Ar-Raudhatul Hasanah, MTS. PP. Ar-Raudhatul Hasanah, which is located at Jalan Jamin Ginting KM 11, Medan, North Sumatra, Indonesia.

            After Graduating from my MTS to continue the same school that is  Madrasah Aliyah PP.  Ar-Raudhatul Hasanah Medan, from 2009-2012. Since my MA, I had intended to get into public universities. Therefore, I work hard to achieve my intention was. When I was in grade 2 MA, I already have ideals want an accountant. It made me study hard and go to the Social Sciences (Social Sciences). When I attended my MA Ar-Raudhatul Hasanah Student Organization (OPRH) and I got the part of the student cooperative organization.I graduated MA in 2012.
 
            After graduation I attended tutoring STAN (State College of Accountancy) because I wanted to enter but at that time STAN, STAN not open registration for new students. So I tried to enter the state university and I was faced with the problem of searching for public universities. I actually had the purpose to the majors at the time, namely the replacement of Accounting and Management.  
  
But all was gone because I did not get the second majors in SNMPTN (National Selection State University). Because it does not pass I decided to leave for Jakatra to take the test to go to college, I tried to test in D3 IPB, Gunadarma University and Pakuan University. Of the three I pass the test at the Gunadarma University and University Pakuan and I chose to go in Gunadarma University with a major in Accounting. I follow UKM campus (Student Activity Unit). My life motto "be the best and never felt the best".

Kasus 12-1 MUSCLE MAX: PELATIH PRIBADI ANDA SENDIRI

Kasus 12-1 MUSCLE MAX: PELATIH PRIBADI ANDA SENDIRI 1.         Masalah apa yang disebutkan dalam kasus diatas? Jawab: Perbedaan harga...